Functies

Ritten en bezoek registratie

Snel starten door slechts het minimale op te slaan. Zodra je ‘Start Rit’ drukt wordt je rit aangemaakt.

Snel weer door omdat je ook bij de aankomst slechts het minimale hoeft in te vullen. We koppelen het kenteken wat je hebt ingesteld bij ‘Instellingen’.

De laatste dingen nog even invullen om je rit compleet te maken. Geen van deze velden is verplicht. Gaat het om een zakelijke rit zonder bijzonderheden dan kan je direct doorklikken.

Om het gemakkelijk te maken hebben we extra velden toegevoegd om van je rit ook een bezoek te maken. tipje: sla hier geen persoonlijke gegevens op.

Vul aan met bijvoorbeeld: prijsvoorstellen, toekomstige bestelling of bedenkt iets anders bij ‘Aanvullende Informatie’

Nog sneller weer van start omdat liteRIDE op de achtergrond ook de laatst bezochte postcode en kilometer stand heeft opgeslagen, kan je direct weer door naar de volgende locatie.

Instellen

Lekker simpel en daarom snel.

Het instellingen scherm is vrij simpel en bevat momenteel alleen het kenteken en type gebruiker. Het is daarnaast mogelijk je wachtwoord hier aan te passen. Vergeet niet je kenteken aan te passen als je een nieuwe auto hebt, vul bij je eerste rit met deze auto een nieuwe stand in.

De administrator kan van iedere gebruiker het wachtwoord wijzigen indien dat nodig is. Ook kan de administrator het type account wijzigen.

Export conform de belastingdienst

Kies de datum van de periode die je wilt weergeven. Vul in het middelste vak het kenteken in waarmee je hebt gereden in deze periode.

Om het legitiem te maken moeten we de beschikkingsperiode van de auto toevoegen en ook het merk en type van de auto. Na het klikken op ‘Download XLS’ begint de magie!

Na het openen van de gegenereerde excel-sheet zie je alles keurig onder elkaar staan. Voor het gemak hebben we ook de gereden prive k/m toegevoegd.

Oja, dit zit er ook nog bij.

Ingebouwde Updater

Je kan als administrator direct via liteRIDE de update uitvoeren. Zodra de nieuwe versie online is krijg je hiervan een melding, gebruikers zien deze melding niet.

Darkmode!

Populair en steeds meer platformen maken hier gebruik van, ook liteRIDE blijft niet achter. Zeker tijdens de donkere winterdagen is het fijn om je scherm op donker te zetten.

Proberen?

Geen idee hoe je moet installeren?
Je kan liteRIDE een maand lang gratis uittesten.

Daarna kan je liteRIDE zelf installeren(gratis), laten installeren(€15) of gebruik blijven maken voor slechts €2,90 per maand/€29 per jaar (1GB)